top of page

Spillere /

Kasper Nielsen

Kasper Nielsen

Kasper Nielsen (f. 1978 i Over Jerstal) er en dansk impro-spiller, der har optrådt i adskillige impro-grupper herhjemme. Nielsen har uddannet sig på det amerikanske impro comedy-teater The PIT i 2007, samt på Boom Chicagos hollandske impro-teater i 2013. Han er desuden uddannet cand.comm. med speciale i improvisation.


Kasper Nielsen startede sin impro-karriere i gruppen Kosmonauterne, og blev siden medlem af den nu hedengangne gruppe Brun Stue. I 2008 var han med til at etablere SpecialKlassen, hvor han bl.a. kunne ses i DRs impro comedy-serie fra 2012, Hotel Zimmerfrei. Siden kunne man opleve ham på tv-skærmen i 8. og 9. sæson af sketch-programmet Live fra Bremen på TV2, ligesom han også gav prøver på sit talent i Go' Aften Danmark som den fiktive chauffør, Tue.

De seneste år har han hovedsageligt slået sine folder i radio- og podcast-verdenen. På Radio 24syv kunne han bl.a. opleves i Københavnermodellen, Klovnen fra Lampedusa og Livets Vand. Han stod senere bag den fiktive radiostation R8Dio og den dertilhørende podcast Undskyld vi roder, hvor han kunne høres som den hårdtprøvede radiodirektør, Klavs Bundgaard. Podcasten vandt i 2020 prisen som Årets Satire ved prisuddelingen Prix Radio.


Kasper Nielsen var i 2011 nomineret til Läkerols Talentpris ved Zulu Comedy Galla sammen med sin daværende impro-gruppe, SpecialKlassen.


I 2017 vandt han DM i Impro Comedy, da han var med som gæstespiller i gruppen Den Lalleglade Brigade.

Kosmonauterne (?-?)

Brun Stue (?-?)

SpecialKlassen (2008-2013)

Nille & Inge (2020-?)

Grupper

?

Impro-debut

Over Jerstal

Fødeby

1978

Fødselsår

Kasper Nielsen
Kasper Nielsen
Kasper Nielsen
bottom of page