top of page

Pit crew

Pit crew

Pit crew er en impro-disciplin for minimum 4 spillere.


To spillere fremfører en scene, men hver eneste gang en fysisk handling eller lign. skal til at udspille sig, kommer et såkaldt pit crew ind og klarer alt det indledende arbejde for den spiller, der skal til at udføre handlingen. Alle kostumer og rekvisitter er mimet i denne scene.


Hvis man er nok spillere, kan man have et pit crew for hver spiller.


EKSEMPEL:

Spiller A: Må jeg byde dig på en drink?

(Pit crew'et løber ind på scenen, en smule foroverbøjet for ikke at være i vejen. Et medlem af pit crew'et finder en shaker frem, mens en anden hælder is og drikkevarer i den. Mens det ene medlem ryster shakeren, finder det andet medlem to glas frem. Den ene skænker drinks op i de to glas, mens den anden giver de to fyldte glas til scenens aktive spillere. Pit crew'et forlader herefter scenen, indtil deres hjælp igen er påkrævet.)

Spiller B: Tak. Jeg har modtaget et bekymrende brev fra far.

(Pit crew'et løber ind, tager glasset fra Spiller B's hånd og stiller det på bordet. Et medlem af pit crew'et åbner spillerens frakke og finder et brev frem, som vedkommende lægger i Spiller B's hånd. Et andet medlem af pit crew'et bruger en serviet til at tørre spilleren om munden. Pit crew'et forlader herefter scenen, indtil deres hjælp igen er påkrævet.)

Format

Antal spillere

Shortform

4+ spillere

Pit crew
gennemsnitlige bedømmelse er null ud af 5, baseret på 0 stemmer, stemmer
Vælg hvor mange stjerner du vil give disciplinen
Hader den!Ikke min kop teGanske godEn af mine favoritterElsker den!

Kategorier

Begrænsning

Fysisk

bottom of page